Коваленко, Ярослав Ігорович2021-07-162021-07-162021Коваленко, Я. І. Удосконалення технології молочних коктейлів на сироватці з ягідною сировиною в спеціалізованому кафе Деснянського району м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ярослав Ігорович Коваленко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 188 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34820otherтехнологіямолочні коктейлісироваткаягідна сировиназмішування компонентівспеціалізоване кафеорганізаційна структурасхема технологічного процесукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології молочних коктейлів на сироватці з ягідною сировиною в спеціалізованому кафе Деснянського району м. КиєваOther