Бондар, Наталія ПетрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаАнтонюк, Марія Миколаївна2013-02-142013-02-142008Антонюк, М. М. Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва, М. М. Антонюк // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 26-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6306Обґрунтована доцільність і доведена можливість використання високобілкової рослинної сировини в технології хлібобулочних виробів з метою створення продуктів функціонального призначення. Наведено результати вивчення впливу продуктів переробки насіння харчового люпину на біологічну, харчову та споживчу цінність хлібобулочних виробів. The expediency is justified and the possibility of using of white food lupin processing in technology of bread-making s by the purpose of making of commodity of functionality product. The results of analysis of influencing of yields of products of white lupine on biological, food as well as consumer value of bread-making products.uk-UKбілий харчовий люпинхарчова цінністьбіологічна цінністьфункціональні продуктиwhite food lupinefood valuebiological valuefunctionality bakery productsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняArticle