Бірюк, Юлія ВікторівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302022Бірюк, Ю. В. Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки / Ю. В. Бірюк, О. А. Чернюшок, А. С. Дубівко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч.1. – С. 235https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38948Проведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзразоксуха молочна сироваткадослідженнявівсяне борошнонапівфабрикатим'ясоякістьsampledry milkwheyresearchoat floursemi-finishedproductsmeatqualityВизначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироваткиThesis