Грабовська, Олена ВячеславівнаСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2012-09-032012-09-032008Грабовська, О. В. Дослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропів / О. В. Грабовська, Н. І. Сабадаш // Вісник ХНТУСГ. - 2008. - С. 185-192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2312У статті наведено результати досліджень щодо впливу комбінацій ферментних препаратів, їх дозування та часу введення у технологічний процес зцукрювання крохмалю на накопичування мальтози у гідролізатах.The results of studies of the effect of combinations of enzyme preparations, their dosage and time of administration in the process sugaring starch, on the accumulation of maltose in hydrolysates.otherкрохмальstarchмальтозаферментні препаратизцукрюваннявисокомальтозний сиропenzyme preparationsmaltosescarificationhide maltose syrupкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження комплексної дії зцукрюючих ферментних препаратів на вуглеводний склад мальтозних сиропівArticle