Голубєва, Катерина СергіївнаКаніболоцька, Жанна МихайлівнаГрищенко, Анна Миколаївна2020-02-102020-02-102017Голубєва, К. С. Вплив сушених морквяних вичавок на показники якості пшеничного хліба/ К. С. Голубєва, Ж. М. Каніболоцька, А. М. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ої Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 134.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30733В роботі наведено результати досліджень якості пшеничного хліба з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавків до маси борошна. Встановлено, що внаслідок високої водопоглинальної здатності вичавки спричиняють підвищення в’язкості тіста та зменшенням питомого об’єму виробів, погіршення пористості м’якушки. Формостійкість виробів з вичавками значно покращується.otherсушені морквяні вичавкиморквакаротинякість хлібапористість м’якушки хлібаdried carrot pomacecarrotcarotenequality of breadbread crumb porosityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив сушених морквяних вичавок на показники якості пшеничного хлібаThesis