Павлюченко, Олена СтаніславівнаТроцюк, Галина2023-03-142023-03-142017Павлюченко, О. С. Використання насіння льону в технології пахлави / О. С. Павлюченко, Г. Ю. Троцюк // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : тези доповідей Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 29 вересня - 1 жовтня. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39136Проведені дослідження щодо можливості використання насіння льону у складі начинки для пахлави. Studies have been conducted on the possibility of using flax seeds as a filling for baklava.otherорганолептичні показникипахлаванасіння льонуorganoleptic indicatorsflax seedsbaklavaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання насіння льону в технології пахлавиThesis