Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2020-12-152020-12-152018Патент на винахід № 117196 UA, МПК A23J 1/08 (2006.01) A23L 21/10 (2016.01) A23L 29/30 (2016.01) A23L 33/10 (2016.01) A23L 33/125 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Кирпіченкова О. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 2017 03868 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.06.2018, Бюл.№ 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32352Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mashed potatoes from garden rowan.білковий десертяблучне пюрепідсолоджувачглюкозно-фруктозний сироппюре з садової горобиниprotein dessertapplesaucesweetenerglucose-fructose syruporchard pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід №117196)Technical Report