Сторчова, Т. В.Соломка, Ольга Миколаївна2013-07-022013-07-022013Сторчова, Т. В. Конкурентоспроможність аграрного сектора України: сучасні тенденції і перспективи / Т. В. Сторчова, О. М. Соломка // Економіко-географічна освіта і національна самосвідомість : актуальні проблеми їх формування : VIII Всеукр. наук.-практ. конф. студ. і молодих вчених, 18 квітня 2013, м. Донецьк. – Донецьк : ДІСО, 2013. – С. 153-155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8640Досліджено проблему забезпеченості продуктами харчування як одну з найгостріших проблем світового масштабу сьогодення. Обґрунтовано пріоритетні завдання державної політики, спрямованої на підвищення конкурентоспроможності агропромислового комплексу та забезпечення продовольчої безпеки. The problem of food security as one of the most pressing issues of global importance is explored. The priority tasks of the state policy, which are directing at improving the competitiveness of agriculture and food securityare offered.otherпродовольча безпеказдешевлення кредитівконкурентоспроможність АПКfood securityreduce the cost of creditscompetitiveness of agricultureкафедра економічної теоріїКонкурентоспроможність аграрного сектора України: сучасні тенденції і перспективиOther