Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичАнісімова, Анна Вячеславівна2023-02-062023-02-062018Гончаров, Г. Дослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбас / Г. Гончаров, І. Страшинський, А. Анісімова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 327https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38991Сучасна економічна ситуація спонукає виробників до здешевлення виробництва м’ясних продуктів без втрат якісних показників готових виробів. Одним із шляхів досягнення цієї мети є використання у технології м’ясних продуктів функціональних композицій на основі рослинних білків та клітковини.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсоєвий ізолятварені ковбасні виробизаміна м’ясної сировиниДослідження впливу соєвого ізоляту та пшеничної клітковини на якісні показники варених ковбасThesis