Пешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаЖуравель, Олена Вікторівна2013-03-192013-03-192011М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного [Текст] : пат. 56169 Державний департамент інтелектуальної власності України UA: МПК А22С 11/00 /Пешук Л. В., Топчій О. А., Журавель О. В. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u201005360 ; заявл. 30.04.10 ; опубл. 10.01.11, Бюл. № 1. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6927Основним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.otherрецептурафаршм’ясний хлібrecipestuffingmeat loavesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)