Ковбаса, Володимир МиколайовичПічкур, Віталій ЯковлевичЛисий, Олександр Віталійович2018-06-052018-06-052014Ковбаса, В. М. Характеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалю / В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур, О. В. Лисий // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 12–14 листопада 2014 р. – Харків, 2014. – С. 103–104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27570Обгрунтування результатів великої калорійності та глікемічності свіжеприготоплених крохмалемісних продуктів харчування. Substantiation of results of high calorie and glycemicity freshly cooked starchy foods.uk-UKрезистентністьглікемічністьекструдований крохмальresistanceglycemicextruded starchкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХарактеристика глікемічності нативних і екструдованих видів крохмалюThesis