Гончаров, Георгій ІвановичФоменко, Веніамін ВасильовичСтрашинський, Ігор Мирославович2012-12-172012-12-172003Гончаров, Г. І. Фосфатні суміші у ковбасному виробництві / Г. І. Гончаров, В. В. Фоменко, І. М. Страшинський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 6. - С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4473У формуванні якісних характеристик готового продукту необхідно враховувати функціонально-технологічні властивості кожного компоненту, що входить до складу рецептури. Вивчено дію фосфатних солей у м’ясних фаршах, залежно від додавання води різної твердості, але в межах, передбачених нормативним показниками.In shaping the quality characteristics of the finished product must be considered functional and technological properties of each component, a component of the recipe. Studied the effect of phosphate salts in the meat mince, depending on the addition of water of varying hardness, but within the regulatory parameters.otherрецептураrecipeм’ясні фаршім’ясна сировинафосфатні солітвердість водиminced meatraw meatphosphate saltswater hardnessкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФосфатні суміші у ковбасному виробництвіArticle