Роман, Тетяна Олександрівна2017-12-072017-12-072017Роман, Т. Інтенсифікація процесу охолодження / Т. Роман // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 281.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26335В роботі досліджено интенсифікація процесу охолодження сировини після сушіння. In this work the integral intensification of the cooling process of raw materials after drying.сушінняохоложненняекономія ресурсівdryingcooling raw materialssaving resourcesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнтенсифікація процесу охолодженняThesis