Бартошак, АндрійКошова, Валентина Миколаївна2014-07-162014-07-162014Бартошак, А. Порівняльна характеристика солодів одержаних із ярого і озимого ячменю / Андрій Бартошак, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 369-371.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16168Останнім часом, пивовари почали звертати свою увагу на озимий дворядний пивоварний ячмінь. Ця культура ефективніше, ніж ярий ячмінь, використовує зимові і ранньовесняні запаси вологи в грунті, характеризується більшою посухостійкістю, завдяки чому може давати високі врожаї. In recent years, brewers have begun to pay attention to winter two-row malting barley. This culture is better than spring barley, winter and early spring use amounts of moisture in the soil, characterized by greater drought resistance, thus can give high yields.uk-UKсолодозимий ячміньярий ячміньwinter barleymaltspring barleyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПорівняльна характеристика солодів одержаних із ярого та озимого ячменюOther