Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаОнофрійчук, Тетяна2014-10-232014-10-232014Використання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерок / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Онофрійчук / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17582Одним з пріоритетних напрямів кондитерської галузі є розроблення інноваційних технологій із застосуванням нетрадиційних інгредієнтів, що дають змогу суттєво змінювати структуру виробів, поліпшити їх органолептичні показники, підвищити харчову цінність. One of the priorities of the confectionery industry is to develop innovative technologies using non-traditional ingredients, giving able to significantly change the structure of products, improve their organoleptic performance, increase the nutritional value.otherфруктово-желейні цукеркикондитерська галузьпюре з виноградних вичавокfruit and jelly candyconfectionery industrymashed grape marcкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання пюре з виноградних вичавок в технології фруктово-желейних цукерокOther