Ромоданова, Валентина ОлександрівнаМінорова, Антоніна ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2013-03-212013-03-212001Деклараційний патент на винахід № 38974, МПК A 23С 19/076. Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту / Ромоданова В. О., Мінорова А. В., Ющенко Н. М., Кочубей О. В. ; власник Український державний університет харчових технологій. - № 200127230 ; заявл. 15.12.2000 ; опубл. 15.05.2001, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6978Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.otherсирковий десертcottage cheese dessertячмінно-солодовий екстрактbarley-malt extractсироваткаwheyнаповнювачfillerкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)Other