Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій Іванович2013-11-152013-11-152013Умови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м’ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, В. В. Олішевський, А. І. Маринін / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11346Розроблено технологію виробництва натурального червоного барвника на основі столового буряку. Підтверджено можливість використання цього барвника для м'ясомістких продуктів. The technology of natural red dye production on the basis of beets was developed. The possibility of using this dye for meat products was confirmed.otherбарвникколірбурякпігментpigmentcolorbeetdyeкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівУмови використання натуральних харчових барвників у технологіях м’ясних та м'ясомістких продуктівThesis