Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна2013-11-052013-11-052008Шереметинська, О. В. Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств / О. В. Шереметиська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 26. Економіка. – С. 164–167.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10984Проведено аналіз основних компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств. Визначено основні чинники, що впливають на процес формування елементів обігових активів, згруповано оборотні активи за принципом їх дольової участі в загальному обсязі та їх ролі на підприємстві. The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterpriseuk-UKелементи оборотних засобівобсяг оборотних засобіввиробничі запасиelements of turnaround assetsvolume of turnaround assetsindustrial stocksкафедра економіки праці та менеджментуХарактеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємствArticle