Кузьмін, Олег ВолодимировичЄфімова, Єлизавета ОлексіївнаОбеснюк, Ольга Олегівна2017-05-292017-05-292015Кузьмін, О. В. Методика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. О. Обеснюк, Є. О. Єфімова // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 65-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25388Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.uk-UKготельно-ресторанний закладhotel-restaurant establishmentякістьqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМетодика визначення якості харчування у закладах ресторанного господарстваOther