Медушевський, Дмитро Сергійович2022-04-202022-04-202022Медушевський, Д. С. Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюре : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Сергійович Медушевський ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2022. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37252кафедра технології оздоровчих продуктівпшеничний хлібвисівкиморквяне пюрехарчові волокнаопарний спосібоздоровчий продуктфункціональний інгредієнтПроєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пшеничними висівками та морквяним пюреOther