Кошова, Валентина МиколаївнаЯнюк, Тетяна ІванівнаКривко, І. М.2012-12-172012-12-172010Кошова, В. М. Одержання пшеничного солоду для пивоваріння / В. М. Кошова, Т. І. Янюк, І. М. Кривко // Хранение и переработка зерна. - Д. : Арт-Пресс, 2010. - № 9 (135). – С. 50-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4515Для солодорощення та подальшого використання у пивоварінні рекомендується використовувати озиму пшеницю, яка характеризується високим вмістом екстрактивних речовин. Winter wheat which is characterized by a high content of extractives is recommended for malting and further use in brewing.uk-UKпшеницясолодорощенняредукуючі цукрисира мальтозаwheatmaltingreducing sugarsraw maltoseкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології зберігання і переробки зернаОдержання пшеничного солоду для пивоварінняArticle