Похожаєв, Олександр ЄвгенійовичЯкобчук, Роман Леонідович2014-05-282014-05-282014Похожаєв, О. Є. Використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення / О. Є. Похожаєв, Р. Л. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 104-105https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14557Наведено доцільність використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення. Shows the feasibility of using dryers of the fluidized bed in food and their improvement.uk-UKсушильна установкахарчова промисловістьdrying plantfood industryкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВикористання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення