Використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення - Похожаєв, Олександр Євгенійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2014)
Наведено доцільність використання сушильних установок з киплячим шаром в харчовій промисловості та їх удосконалення. Shows the feasibility of using dryers of the fluidized bed in food and their improvement.
Keywords: сушильна установка; харчова промисловість; drying plant; food industry; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування