Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаМихалевич, Артур Петрович2021-03-232021-03-232021Патент на винахід № 123242 UA, МПК (2021.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23C 23/00 Склад суфле молочно-рослинного / Кочубей-Литвиненко О. В., Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я., Михалевич А. П. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201906201 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 03.03.2021 ; Бюл. № 9, 2021 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32976Склад суфле молочно-рослинного, що містить молочно-білкову основу, рослинний наповнювач, який відрізняється тим, що як молочно-білкову основу містить дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %, як рослинний наповнювач містить моркву та броколі у співвідношенні 1:1, додатково містить концентрат сироваткових білків та яйця курячі.otherсуфлеконцентрат сироваткових білківовочевий наповнювачsoufflewhey protein concentratevegetable fillerкафедра технології молока і молочних продуктівСклад суфле молочно-рослинного (Патент на винахід № 123242)Technical Report