Дочинець, Інга ВікторівнаПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2016-04-252016-04-252015Дочинець, І. В. Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів / І. В. Дочинець, В. В. Пильовик, І. Л. Корецька // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22931uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїхарчові продуктимальтодекстриникалорійністьпищевые продуктымальтодекстриныкалорийностьfood productsmaltodextrinscaloric contentкафедра готельно-ресторанної справиЗниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринівThesis