Павлюченко, Олена СтаніславівнаПогорельська, Анастасія Сергіївна2023-03-142023-03-142022Павлюченко, О. С. Доцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошна / О. С. Павлюченко, А. С. Погорельська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39147Досліджено можливості використання борошняних сумішей на основі рисового та мигдалевого борошна в технології кексів. The possibility of using flour mixtures based on rice and almond flour in the technology of cupcakes was investigated.otherрисове борошномигдалеве борошноборошняні сумішікексиrice flouralmond flourflour mixturesmuffinsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність створення композиційної суміші на основі рисового та мигдалевого знежиреного борошнаThesis