Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичБасиста, Марина ВолодимирівнаФурсік, Оксана ПетрівнаКоломієць, Роман Анатолійович2014-06-102014-06-102014Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2014. – Вип. 2/1 (24). – С. 192-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14917Розроблена технологія харчової суміші з додаванням рослинної сировини і білково-жирової емульсії і доведена доцільність його використання в промисловості полу фабрикатів. The technology of food mix with the addition of plant material and protein-fat emulsion and proved the feasibility of its use in industry poll manufactures.otherпельменітехнологіязаморожені напівфабрикатиdumplingstechnologyfrozen semi finished productкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатівArticle