Технологічні аспекти переробки зворотних відходів у виробництві помадних цукерок - Дудзінський, Олександр Вікторович; Камбулова, Юлія Вікторівна (My University, 2025)
У публікації викладено результати досліджень, метою яких було визначення впливу різного дозування та способу підготовки зворотних відходів помадного виробництва на органолептичні і фізико-хімічні показники якості помадної маси. Що у свою чергу надасть можливість раціонально переробляти їх при виробництві цукерок на основі помадного корпусу. The publication presents the results of studies aimed at determining the effect of different dosages and methods of recyclable waste from fondant production on the organoleptic and physicochemical quality indicators of fondant mass. This, in turn, will make it possible to rationally process them in the production of candies based on fondant shells.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; помадна маса; зворотні відходи; показники якості; sweets; fondant mass; recyclable waste; quality indicators; quality indicators