Засоби залучення клієнтів до готелю - Давидова, Олександра Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
Робота присвячена основним засобам залучення клієнтів до готелю. Работа посвящена основным средствам привлечения клиентов в гостиницу. The work is devoted to the main means of attracting clients to the hotel.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; готель; залучення клієнтів; гостиница; привлечение клиентов; hotel; attracting of clients