Артюх, Тетяна Миколаївна2013-01-302013-01-302006Артюх, Т. М. Споживна цінність – основа експертного оцінювання коштовностей / Т. М. Артюх // Вісник Львівської комерційної академії. – 2006. - Вип. 5.- С. 192–199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5868В статті викладено один із можливих підходів до рішення питання про уніфікацію товарознавчої експертизи культурних цінностей на основі створення єдиної системи первинної супровідної документації. Зосереджена увага на необхідність зміни існуючих алгоритмів товарознавчої експертизи таким чином, щоб всі її елементи були доступні для аналізу та верифікації, а споживна цінність повністю пояснювалась за допомогою наявних атрибутивних та ідентифікаційних ознак. Special attention is paid to the necessity to change the existing algorithms of commodity control so that all its elements were open for the analysis and verification and so that the consumer value could be completely explained by means of appanage and identification signs.otherідентифікаціякритеріїпоказники ідентифікаціїекспертизарегламент експертизикультурні цінностіювелірні коштовностіidentificationcriteriaparameters identification examinationexamination regulationsculturalfashion jewelryкафедра експертизи харчових продуктівСпоживна цінність – основа експертного оцінювання коштовностейArticle