Кузьмін, Олег ВолодимировичІскандарова, Ірина РоманівнаБережна, Тетяна ОлегівнаФіліппова, Альона Юріївна2022-09-082022-09-082020Перспективи використання чайної продукції у технології наливок / О. В. Кузьмін, І. Р. Іскандарова, Т. О. Бережна, А. Ю. Філіппова // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2020. – C. 28–29https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37949Наведено результати експериментальних досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв чайної продукції у технології наливок. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions of tea products in the technology of liqueurs.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїчайна продукціяводно-спиртові настоїантиоксидантна активністьокислювально-відновний потенціалналивкаtea productswater-alcohol infusionsantioxidant activityredox potentialliqueurПерспективи використання чайної продукції у технології наливокThesis