Пристрій для обеззараження та очищення висококонцентрованих стічних вод (Патент № 9114) - Кравець, Валентин Васильович; Коротич, Олексій Степанович; Воронцов, Олександр Олександрович; Левітіна, Наталія Володимирівна; Білоконь, Євген Миколайович (My University, 1996)
Установка, яка відрізняється тим, що вона забезпечена рециркуляційним трубопроводом, повідомленими з мулопроводу активного мулу і трубопроводом введення оброблюваних вод в метантенк першого ступеня. Installation, characterized in that it is provided with a recirculation conduit in fluid communication with iloprovodom sludge input pipe and the processed water in the first stage of the digester.
Keywords: ферментація; очистка концентрованих стічних вод; екологія; значення БСК; ХСК; fermentation; ecolog; cleaning of the concentrated effluents of stock; value of BUO; CUO; кафедра біотехнології і мікробіології