Оптимізація втрат електроенергії в низьковольтних мережах промислового підприємства - Вірозуб, Ірина Юріївна; Сірий, Олег Миколайович; Литвин, Ірина Юріївна (My University, 2003)
Пропонується методика визначення еквівалентного опору та втрат електроенергії для силової мережі промислового підприємства. Оптимізація мережі по втратам електроенергії проводиться за мінімальними затратами. The method of determination of equivalent resistance and losses of electric power is offered for the power network of industrial enterprise. Optimization of network for conducted the losses of electric power after minimum expenses.
Keywords: оптимізація мережі; приведені затрати; еквівалентний опір мережі; optimization of network; resulted expenses; equivalent resistance of network; кафедра електропостачання і енергоменеджменту