Використання мемів як новітній спосіб візуальної комунікації в підприємництві - Лукомець, Аліна Олександрівна; Арич, Михайло Іванович (My University, 2023)
У результаті проведеного дослідження встановлено, що меми є поширеним інструментом візуальної комунікації, яку компанії використовують для просування своїх продуктів. Важливо зазначити, що суб’єкти господарювання використовують цю стратегію візуальної комунікації в контексті подій, особливо актуальних для потенційних споживачів продукту. У свою чергу, це ефективний інструмент для привернення уваги до рекламованого товару чи послуги. This paper has found that memes are a common visual communication tool that companies use to promote their products. It is important to note that business entities use this visual communication strategy in the context of events that are particularly relevant to potential consumers of the product. In turn, it is an effective tool for drawing attention to the advertised product or service.
Keywords: візуальна комунікація; меми; реклама; маркетинг; візуалізація; споживання; кафедра маркетингу; visual communication; memes; advertising; marketing; visualization; consumption