М'ясні тюфтельки з цистозірою (Патент на винахід № 91151) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2010)
Розроблено м'ясні тюфтельки, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо містять м'ясо куряче та свинину напівжирну та додатково містять зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морську водорість - цистозіру чорноморську. Meat noisettes with tsystozira. Developed meat noisettes, containing minced meat, water, barley rice, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken and pork bold and additionally contain barley grainproduct, eggs, butter, onion and water-plants black sea tsystoziru.
Keywords: тюфтельки; м'ясо; зернопродукт пробуджений ячмінний; водорість цистозіра чорноморська; noisettes; meat; barley grain product; water-plants black sea tsystoziru; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів