Національний університет харчових технологій. Впевнений шлях до успіху - Бунга, Наталія; Буравченкова, Світлана Борисівна (My University, 2015)
Кожен університет славиться своєю історією. Національний університет харчових технологій не виняток. Пройшовши стільки випробувань, заклад гартується на освітній арені й має можливість боротись за звання кращого. Each university is famous for its history. National University of Food Technology is no exception. Having passed such tests, the institution is rolling in the educational arena and has the opportunity to compete for the title of the best.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін