Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Донець, Олександр Петрович (My University, 2012)
Наведені результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічні та технологічні властивості готових м'ясопродуктів. Described the results of experimental researches of influence of multifunction brines, with content of connecting fabrics albumens, for jetting of the salted meat products, and jetting with the subsequent massaging on structurally mechanical, physical and chemical and technological properties of prepared meat product.
Keywords: шприцювання; масування; солені м’ясні вироби; сполучнотканинні білки; salted meat products; connecting fabrics albumens; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів