Юрчак, Віра ГаврилівнаЛевадна, Тетяна Іванівна2013-03-182013-03-182002Юрчак, В. Г. Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А / В. Г. Юрчак, Т. І. Левадна // Зерно і хліб. - 2002. - № 2. ‒ С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6841Дана характеристика водорозчинних препаратів β-каротину з точки зору використання їх у макаронному виробництві. Встановлено ступінь руйнування β-каротину впродовж його зберігання. Вивчено вплив препаратів β-каротину на якість макаронних виробів. Встановлено дозування препаратів для створення виробів функціонального призначення. In this work it is done the characteristic of water soluble β-carotene preparations in terms of their use in the production of pasta. Shows the extent of the destruction of β-carotene during storage. The effect of β-carotene preparations on the quality of pasta is studied. Established dosage to create functional macaroni products.uk-UKмакаронні виробивітамінне збагаченнядозування препаратів β-каротинутерміни зберіганняmacaroni productsvitamin enrichmentdosage β-caroteneshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВодорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном АArticle