Різник, Анастасія ОлександрівнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2017-08-212017-08-212016Різник, А. Формування якості кексів з використанням безглютенової сировини / А. Різник, О. М. Кирпіченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 83 Міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25841Обґрунтована можливість використання кокосового борошна та борошна з коричневого рису в технології кексів для осіб, хворих на целіакію. The possibility to use coconut flour and flour with brown rice cakes in technology for people with celiac disease.uk-UKкокосове борошноcoconut flourборошно з коричневого рисуthe flour and brown riceкафедра готельно-ресторанної справиФормування якості кексів з використанням безглютенової сировиниOther