Реіндустріалізація економіки України як ключовий фактор виходу із кризи - Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2015)
Досліджено питання реіндустріалізації в країнах Європи та США, зметою перейняти досвіду для України. The issue of re-industrialization in the countries of Europe and the USA was studied, with the purpose of taking the experience for Ukraine.
Keywords: реіндустріалізація; економічна криза; економічний розвиток; кафедра туристичного та готельного бізнесу; re-industrialization; economic crisis; economic development