Поліщук, Галина ЄвгеніївнаГрек, Олена Вікторівна2015-07-032015-07-032012Поліщук, Г. Є. Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначення / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21505Розроблено технології морозива та білкових паст на основі натуральних технологічно функціональних інгредієнтів. Досліджено умови попередньої підготовки вуглеводовмісної та білкової сировини для активації її технологічних властивостей. A technology of ice cream and protein paste based on natural ingredients technologically functional. The conditions of preconditioning vuhlevodovmisnoyi and raw protein to activate its technological properties.кафедра технології молока і молочних продуктівмолочні продуктиорганічні продуктидесертиdairy productsorganic productsdessertsНаукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначенняOther