Розроблення і наукове обґрунтування технології цибульних снеків - Котляр, Катерина Олександрівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2018)
Розроблено та науково обґрунтовано технологію цибульних снеків. Експериментально визначено та науково обґрунтовано біохімічні зміни продукту в процесі термічного оброблення. Результати досліджень підтвердили високу харчову цінність розроблених цибульних снеків.
Keywords: цибуля; снек цибульний; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів