Котляр, Катерина ОлександрівнаБобель (Зінченко), Інна Миколаївна2024-10-292024-10-292018Котляр, К. Розроблення і наукове обґрунтування технології цибульних снеків / К. Котляр, І. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45238Розроблено та науково обґрунтовано технологію цибульних снеків. Експериментально визначено та науково обґрунтовано біохімічні зміни продукту в процесі термічного оброблення. Результати досліджень підтвердили високу харчову цінність розроблених цибульних снеків.The technology of onion snacks was developed and scientifically substantiated. The biochemical changes in the product during heat treatment were experimentally determined and scientifically substantiated. The research results confirmed the high nutritional value of the developed onion snacks.ukцибуляцибульні снекибіохімічні змінихарчова цінністьoniononion snacksbiochemical changesnutritional valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення і наукове обґрунтування технології цибульних снеківThesishttps://orcid.org/0000-0002-6334-4789