Бурлака, Тетяна ВасилівнаМалежик, Іван ФедоровичДубковецький, Ігор Володимирович2018-07-032018-07-032017Бурлака, Т. В. Моделювання процесу сушіння культивованих грибів глива звичайна / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. - С. 171.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27820Сушіння культивованих грибів є однією з найважливіших стадій технологічного процесу виробництва харчових концентратів. Від режиму сушіння грибів залежить харчова цінність і якісні показники готової продукції, що є результатом структурно-механічних, біологічних та фізико-хімічних перетворень речовин. Drying cultivated mushrooms is one of the most important stages of the technological process of producing food concentrates. From the mode of drying of fungi the nutritional value and qualitative indices of finished products, which are the result of structural-mechanical, biological and physico-chemical transformations of substances, depend.сушіннякультивовані грибиглива звичайнаSTATISTICA 10 RUматематична модельdryingcultivated mushroomsglow mushroommathematical modelкафедра процесів і апаратів харчових виробництвМоделювання процесу сушіння культивованих грибів глива звичайнаThesis