Сучасні підходи для підтримання та відновлення нормальної мікрофлори людини (Ч. 1.) - Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
У презентації висвітлено класифікацію препаратів для формування, збереження та корекції мікробіоти людини, а також виділено основні критерії оцінки ефективності та безпечності пробіотиків. The presentation covers the classification of drugs for the formation, preservation and correction of the human microbiota and highlighted the main criteria for evaluating the efficacy and safety of probiotics. //
Keywords: пробіотики; синбіотики; продукти функцонального харчування; кафедра біотехнології і мікробіології