Основні заходи щодо обмеження імпорту неякісних продуктів харчування - Страшинська, Лариса Володимирівна; Цишевский, Володимир Григорович (My University, 2004)
Проаналізовано причини збільшення обсягу імпорту продукції харчової промисловості, обгрунтовано основні заходи щодо обмеження надходження на вітчизняний ринок недоброякісних харчових продуктів та визначено першорядні напрями діяльності у зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі. The reasons of increase of volumes of import of production of a foodprocessing industry are analysed, the basic ways of restriction of receipt on the market of por-quality products of a feed are proved and the directions of activity are determined in connection with the introducyion of Ukraine into World Organization of Trade.
Keywords: вітчизняні товаровиробники; динаміка цін; закупівля імпортованого продовольства; обсяги імпорту продукції; domestic producers; price trends; purchase of imported food; the volume of imports of goods; кафедра маркетингу