Страшинська, Лариса ВолодимирівнаЦишевский, Володимир Григорович2014-03-242014-03-242004Страшинська, Л. В. Основні заходи щодо обмеження імпорту недоброякісних харчових продуктів / Л. В. Страшинська, В. Г. Цишевський // Наук. праці НУХТ. - 2004. – № 15. – С. 128–129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13377Проаналізовано причини збільшення обсягу імпорту продукції харчової промисловості, обгрунтовано основні заходи щодо обмеження надходження на вітчизняний ринок недоброякісних харчових продуктів та визначено першорядні напрями діяльності у зв’язку зі вступом України до Світової організації торгівлі. The reasons of increase of volumes of import of production of a foodprocessing industry are analysed, the basic ways of restriction of receipt on the market of por-quality products of a feed are proved and the directions of activity are determined in connection with the introducyion of Ukraine into World Organization of Trade.otherвітчизняні товаровиробникидинаміка цінзакупівля імпортованого продовольстваобсяги імпорту продукціїdomestic producersprice trendspurchase of imported foodthe volume of imports of goodsкафедра маркетингуОсновні заходи щодо обмеження імпорту неякісних продуктів харчуванняArticle