Усунення інтегрального насичення в CAP з ПІД-регуляторами - Кроніковський, Дмитро Олегович (My University, 2014)
ПІД-регулятори успішно застосовуються для вирішення широкого кола завдань керування технологічними процесами харчової промисловості. PID controllers successfully used to solve a wide range of process control tasks food industry.
Keywords: автоматизація; ПІД-регулятори; інтегральне насичення; automation; PID controllers; integral saturation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка