Структура та функції сучасних комп’ютерно-інтегрованих систем управління харчовим підприємством - Трегуб, Віктор Григорович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Ладанюк, Олег Анатолійович (My University, 1998)
На сьогодні існує об’єктивна можливість для створення комп’ютерно-інтегрованих систем управління виробничим комплексом харчових підприємств, що забезпечують всеситуаційне, гнучке, ефективне та неперервне управління складними виробничими процесами з подальшими управління, а інші станції мережі забезпечують лише операторський інтерфейс. Це доцільно при наявності невеликої кількості пристроїв нижнього рівня, не розділених територіально. Today there is an objective opportunity to create computer-integrated systems management industrial complex food businesses that provide vsesytuatsiyne, flexible, effective and continuous control of complex manufacturing processes with subsequent management, and other network stations provide only operator's interface. This is useful in the presence of a small amount of low-level devices are not separated geographically.
Keywords: управління; management; функціональна структура; functional structure; аналіз; analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка