Пухляк, Анастасія ГригорівнаГребельник, Оксана Петрівна2014-11-072014-11-072014Пухляк, А. Г. Збагачення сухих багатокомпонентних сумішей харчовими волокнами / А. Г. Пухляк, О. П. Гребельник // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 307.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18066Виробництво молочних консервів і сухих молочних продуктів є найбільш індустріальною галуззю молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Воно пов'язане також з сезонністю отримання молока. Виготовлення молочних консервів і сухих молочних продуктів дозволяє використати всі корисні речовини молока.uk-UKсухі молочні продуктиконсервування молокамолочні консервисухие молочные продуктымолочные консервыконсервирования молокаdried milk productspreserving milkcanned milkкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра економіки праці та менеджментуЗбагачення сухих багатокомпонентних сумішей харчовими волокнамиThesis