Управління конкурентоспроможністю малого виробничого підприємства - Луцяк, Віталій Васильович; Луцяк, В. Г.; Шарко, В. В. (My University, 2013)
У статті сформульовано основні принципи конкурентоспроможності малих виробничих підприємств. На основі сформульованих принципів і врахування особливостей малого бізнесу в Україні запропоновано до використання загальні маркетингові стратегії зменшення ризику у діяльності малого виробничого підприємства. Наведено приклад створення інновацій під торговою маркою «Їжа богатирів». Результати дослідження є основою для подальшого вивчення маркетингової діяльності малого виробничого підприємства.
Keywords: конкурентоспроможність малого підприємства; мале виробниче підприємство; маркетингове управління; бренд; small manufacturing enterprise