Етимологія банківської справи - Гнатенко, Олена Андріївна; Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Етимологія банківської справи дозволила нам дослідити, як банківська справа розвивалася в межах ринкової економіки. Досліджено історію грошово-кредитної справи (банківської справи), яка концентрує свою увагу на структурі та процесі в банківській (фінансовій) сфері.
Keywords: банківська сфера; кафедра фінансів; банківська справа; банковская сфера; банковское дело; банк; bank sphere; bank; banking