Роман, Тетяна Олександрівна2017-12-072017-12-072017Роман, Т. Визначення харчової та енергетичної цінності печериць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26337В роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння. In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.сушінняхарчова цінністьенергетична цінністьdryingnutritional valueenergy valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення харчової та енергетичної цінності печерицьThesis